• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Halloween oorbellen vleermuis

PWA0403
€ 3,40
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 40
Halle 16
Gent 21
Kontich 20

Voeg een speels en griezelig accent toe aan je Halloween-outfit met deze charmante vleermuis oorbellen. Deze unieke accessoires zijn het perfecte statement voor elke liefhebber van de spookachtige feestdag en bieden een subtiele, doch opvallende toevoeging aan je kostuum of dagelijkse herfstgarderobe.

Deze lichtgewicht oorbellen zijn zorgvuldig uitgesneden in de vorm van vleermuizen, waardoor ze een speelse twist geven aan traditionele Halloween-symboliek. Het solide zwarte ontwerp maakt ze veelzijdig genoeg om te combineren met verschillende outfits, terwijl het tegelijkertijd een stijlvolle duistere flair toevoegt.

Vervaardigd uit duurzaam materiaal, zijn deze oorbellen ontworpen om comfortabel te dragen door de avond heen, zonder dat ze zwaar aanvoelen. De eenvoudige haaksluiting zorgt voor gemak bij het aan- en uittrekken.

Of je nu naar een Halloween-feest gaat, een thema-evenement bijwoont, of gewoon je liefde voor het spookachtige seizoen wilt uitdragen, deze vleermuis oorbellen zullen zeker de aandacht trekken en complimenten oogsten. Ze zijn ook een fantastisch cadeau voor vrienden en familie die van een beetje Halloween-plezier houden.

In winkelwagen

Zoektermen

detail accenten details accesoire toebehoren accessoire acessoire