• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Kousenband lichtroze

PWA4138LIROZ
€ 2,60
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 295
Halle 13
Gent 13
Kontich 11

Voeg een vleugje romantiek en traditie toe aan je speciale dag met deze elegante lichtroze kousenband. Het delicate ontwerp combineert klassieke charme met moderne vrouwelijkheid, waardoor het een onmisbaar accessoire is voor elke bruid.

De kousenband is zorgvuldig vervaardigd met zacht, elastisch materiaal dat zorgt voor een comfortabele pasvorm gedurende de hele dag. Het lichtroze satijn geeft een subtiele kleur die prachtig staat bij verschillende huidtinten en bruidsjurken.

Het centrale element van deze kousenband is een lieflijk strikje, verfraaid met een fijn parelaccent in het midden. Dit detail brengt een extra vleugje elegantie en verfijning aan het geheel. De randen zijn afgewerkt met sierlijk kant, wat het vrouwelijke ontwerp complementeert en een klassieke uitstraling geeft.

Deze kousenband is niet alleen een charmant accessoire maar vertegenwoordigt ook de tijdloze bruiloftstraditie waarbij iets ouds, iets nieuws, iets geleends en iets blauws gedragen wordt. Het is een prachtige manier om deze traditie in ere te houden, terwijl je toch een moderne twist geeft aan je trouwdag.

Of je nu op zoek bent naar een traditioneel element voor je bruiloft of een liefdevol cadeau voor de aanstaande bruid, deze lichtroze kousenband is een stijlvolle keuze die gekoesterd zal worden als een blijvende herinnering aan de grote dag.

In winkelwagen

Zoektermen

acessoire toebehoor accessoires accesoire meisjesachtige