• ☑ Gratis verzending vanaf € 29 *
AALST & GENT open van 10:00 -> 18:00 - WEBSHOP OPEN 24/7
NL FR EN
COVID OPENINGSUREN WINKELS
AALST & GENT DI-WO-DO-VR 10u - 18u
HALLE DI-WO-DO-VR 14u - 18u
ZAT 10u - 17u30
Meer info: 0493 87 69 16
 (0)

Sinterklaas en Zwarte Piet kostuum kopen bij Las FiestasSinterklaasfeest


Sint-Maarten of Sinterklaas, kinderen kijken altijd vol verlangen uit naar de komst van de heilige man en zijn trouwe helper. Bij ons vind je alles om het leukste kinderfeest van het jaar te organiseren. Sintkostuums en Pietenpakken zijn beschikbaar in verschillende maten en prijscategorieën. Om de aankomst van de Sint en zijn pieten te vieren hebben we ook decoratie om elke kamer aan te kleden.

Kostuum Sinterklaas & Sintmijter


Bij Las Fiestas vind je de mooiste en meest kwalitatieve Sinterklaas kostuums
Ook accessoires zoals de staf van de Sint en zelfs het boek van Sinterklaas met de namen van alle brave jongens en meisjes kan je bij Las Fiestas vinden!
Voor de Sint hebben we ook verschillende baarden voorradig in verscheidene prijscategorieën (vergeet geen huidlijm zodat de baard goed blijft zitten!).

Kostuum Zwarte Piet


Las Fiestas heeft ook Zwarte Piet kostuums in de aanbieding. Natuurlijk kan Piet ook niet zonder zijn handschoenen en pietenpruik ! Stoute kinderen passen maar beter op want de jutten zak van Piet is eveneens bij ons te verkrijgen. Wie shopt bij lasfiestas.be gaat voor een Sinterklaasfeest met alles erop en eraan !