• ☑ Gratis verzending vanaf € 29 *
open op afspraak - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
Zaterdag en woensdagnamiddag op afspraak
tel 0493 87 69 16
AalstMomenteel gesloten
HalleMomenteel gesloten
GentMomenteel gesloten
AntwerpenMomenteel gesloten
Webshop open (24/7)
 (0)

Sint kostuum en Zwarte Piet kostuumSint-Maarten of Sinterklaas, kinderen kijken altijd vol verlangen uit naar de komst van de heilige man en zijn trouwe helper. Bij ons vind je alles om het leukste kinderfeest van het jaar te organiseren.Vind je Sint kostuum of Pietenpak in verschillende maten en prijscategorieën. Om de aankomst van de Sint en zijn pieten te vieren hebben we ook decoratie om elke kamer aan te kleden.

Sint Kostuum & Sintmijter


Bij Las Fiestas vind je het mooiste en meest kwalitatieve sint kostuum
Ook accessoires zoals de staf van de Sint en zelfs het boek van Sinterklaas met de namen van alle brave jongens en meisjes kan je bij Las Fiestas vinden!
Voor de Sint hebben we ook verschillende baarden voorradig in verscheidene prijscategorieën (vergeet geen huidlijm zodat de baard goed blijft zitten!).

Roetpiet Kostuum


Las Fiestas heeft ook Zwarte Piet kostuums in de aanbieding. Natuurlijk kan Piet ook niet zonder zijn handschoenen en pietenpruik ! Stoute kinderen passen maar beter op want de jutten zak van Piet is eveneens bij ons te verkrijgen. Wie shopt bij lasfiestas.be gaat voor een Sinterklaasfeest met alles erop en eraan !