• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Skelet armband halloween

PWA5034
€ 3,20
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 558
Halle 7
Gent 5
Kontich 6

Deze griezelig stijlvolle skelet armband is het perfecte accessoire voor elke Halloween-outfit. Gemaakt van hoogwaardige materialen, biedt deze armband zowel duurzaamheid als comfort, waardoor je de hele nacht kunt feesten zonder je zorgen te maken over slijtage.

Het ontwerp kenmerkt zich door een reeks gedetailleerde skelethanden die met elkaar verbonden zijn om een unieke en opvallende armband te vormen. De realistische botstructuur en de angstaanjagende schedels voegen een extra niveau van horror toe aan je Halloween-ensemble.

Met een verstelbare pasvorm kan deze armband gemakkelijk worden aangepast aan verschillende polsmaten, wat zorgt voor een comfortabele pasvorm voor iedereen. Het is niet alleen een fantastische keuze voor kostuumfeestjes, maar ook een geweldige conversatiestarter.

Of je nu gaat voor een volledig skeletkostuum of gewoon een subtiele hint van spookachtigheid aan je outfit wilt toevoegen, deze skelet armband is een must-have voor de feestdagen. Laat je vrienden sidderen van plezier met dit macabere sieraad!

In winkelwagen

Zoektermen

skull acessoire toebehoor accessoires accesoire