• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
open van 10:00 -> 18:00 - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
Aalstopen van 10:00 -> 18:00
Halleopen van 10:00 -> 18:00
Gentopen van 10:00 -> 18:00
Antwerpenopen van 10:00 -> 18:00
Webshop open (24/7)
 (0)

Halloween kostuum kopen bij Las Fiestas


Wie op zoek is naar een schrikwekkend halloween kostuum is hier aan het juiste adres. Griezels, weerwolven, killer clowns, heksen, vampiers of zombies: aan keuze geen gebrek. Verder hebben we ook schattige en grappige halloween kledij in de aanbieding, denk maar aan pompoen kostuums of een ‘cereal’ killer. Natuurlijk kan je je met halloween ook verkleden in een personage uit je favoriete hitserie zoals ‘La casa de papel’ of ‘The handmaid’s tale’.

Ook om je halloween kostuum tot in detail af te werken kan je bij Las Fiestas terecht. Met een griezelig masker kan je iedereen doen schrikken! Wie liever aan de slag gaat met halloween make-up vindt bij ons zowel de gebruikelijke water/crème schmink als vals bloed, kleurlenzen, halloween tattoos, duivel oortjes en vampiertanden. Ook hebben we groot assortiment aan kant-en-klare valse wonden (fx transfer) die zeer gemakkelijk aan te brengen zijn. Voor wie al iets geoefender is, is er natuurlijk ook latex in de aanbieding waarmee zelf wonden kunnen gecreëerd worden.

Tenslotte kan je bij Las Fiestas ook terecht voor al je halloween decoratie. Enge halloween poppen, bezemstelen, grafzerken en valse spinnenwebben zijn slechts een kleine greep uit het assortiment. Een extra huiveringwekkende sfeer breng je tot stand met onze rookstaven en halloween kaarsen.

Vergeet ten slotte je snoepzakje of heksenketel niet om te gaan trick or treaten in je buurt!