• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
open van 10:00 -> 18:00 - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
Aalstopen van 10:00 -> 18:00
Halleopen van 10:00 -> 18:00
Gentopen van 10:00 -> 18:00
Antwerpenopen van 10:00 -> 18:00
Webshop open (24/7)
 (0)

Unicorn meisje kleedje

LASK0001
€ 19,90
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst Selecteer een maat
Halle Selecteer een maat
Gent Selecteer een maat
Kontich Selecteer een maat

Duik in een wereld van magie met dit betoverende unicorn meisje kleedje. Het is de perfecte outfit voor elke jonge dromer die graag in de huid kruipt van een sprookjesachtige eenhoorn.

Het bovenstuk van het kleedje is vervaardigd uit een zachte, witte stof met comfortabele mouwen. Het is versierd met een schattige regenboog en wolkjesprint op de borst, waardoor het onmiddellijk herkenbaar is als een element uit de fantasierijke unicorn-wereld.

De rok van het kleedje is een waar kunstwerk, bestaande uit lagen van kleurrijke tule die overlopen in de kleuren van de regenboog. De gouden sterretjes die over de hele rok zijn verspreid, fonkelen bij elke beweging en geven het geheel een sprankelend effect dat elk meisje doet stralen.

De taille wordt geaccentueerd met een gouden lint dat een elegante touch geeft aan het kleedje. Dit lint zorgt niet alleen voor een mooie afwerking maar ook voor een aanpasbare pasvorm die comfortabel aanvoelt voor het kind.

Dit kleedje is ideaal voor verkleedpartijtjes, verjaardagen, of gewoon om thuis te dragen tijdens speeltijd. Het stimuleert de verbeelding en moedigt aan tot rollenspel, wat essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind.

Kortom, dit unicorn meisje kleedje is een droom voor iedere kleine prinses die gelooft in de magie van eenhoorns en klaar is om haar eigen sprookjesavonturen te beleven.

In winkelwagen

Zoektermen

jurk kleed