• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Afstudeer diadeem Congrads

PWA5094
€ 2,50
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 570
Halle 10
Gent 10
Kontich 10

Vier je academische prestatie in stijl met deze feestelijke afstudeer diadeem. Deze unieke haaraccessoire is de perfecte aanvulling op je afstudeerkleding of feestoutfit, waardoor je gegarandeerd opvalt op je grote dag.

De diadeem is uitgerust met twee opvallende afstudeerhoedjes aan de bovenkant, elk voorzien van het woord "GRAD" om je nieuwe status als afgestudeerde te benadrukken. Het middelpunt is een kleurrijk bord met de tekst "Congrats GRAD", versierd met een schitterende glitterafwerking die het licht vangt en zorgt voor een sprankelend effect.

Het comfortabele ontwerp zorgt ervoor dat de diadeem goed blijft zitten zonder te knellen, waardoor je onbezorgd kunt genieten van de festiviteiten. De diadeem is gemaakt van duurzaam materiaal en kan als aandenken bewaard worden om deze bijzondere mijlpaal in je leven te herinneren.

Of je nu een cadeau zoekt voor een vriend of familielid die afstudeert, of jezelf wilt trakteren op een leuk accessoire, deze afstudeer diadeem is een uitstekende keuze om de afsluiting van een belangrijke levensfase te vieren.

In winkelwagen