• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

scrunchie zilver goud

PWA0084
€ 2,60
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 1161
Halle 6
Gent 6
Kontich 5

Voeg een vleugje glamour toe aan je kapsel met deze schitterende scrunchie. Uitgevoerd in een luxueuze combinatie van zilveren en gouden pailletten, is dit haaraccessoire ontworpen om te fonkelen bij elke beweging.

Deze scrunchie is niet alleen mooi, maar ook praktisch. De elastische band zorgt voor een comfortabele pasvorm die geschikt is voor allerlei haartypes en -stijlen, van paardenstaarten tot knotjes. Of je nu een casual dag hebt of je klaarmaakt voor een avond uit, deze scrunchie voegt moeiteloos een extra dimensie toe aan je look.

Het gebruik van hoogwaardige materialen betekent dat deze scrunchie bestand is tegen regelmatig gebruik zonder te verliezen aan glans of vorm. Het is een perfecte keuze voor wie op zoek is naar een duurzaam en stijlvol haaraccessoire.

Draag de scrunchie als een opvallend statement-stuk of combineer het met andere accessoires voor een gelaagde, trendy uitstraling. Het is een ideaal geschenk voor modebewuste vrienden of een heerlijke traktatie voor jezelf.

In winkelwagen

Zoektermen

accesoire toebehoren accessoire acessoire