• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

haar clips fruit 4 stuks

PWA5312
€ 4,00
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 44
Halle 6
Gent 6
Kontich 6

Voeg een speelse en fruitige flair toe aan je haarstijl met deze charmante set van vier haarclips. Elk stuk in deze collectie is zorgvuldig ontworpen om de vorm en kleuren van heerlijk uitziend fruit na te bootsen, waardoor ze een frisse en leuke touch geven aan elk kapsel.

Deze set bevat vier verschillende ontwerpen: een glanzende rode watermeloen, een sappige oranje sinaasappelschijf, een levendige gele citroenschijf en een schattige roze appel, elk met zijn eigen unieke charme. De levendige kleuren en gedetailleerde texturen zijn bijna levensecht, waardoor deze clips een opvallende accessoire zijn die gegarandeerd complimenten zal oogsten.

Gemaakt met duurzame materialen, zijn deze haarclips niet alleen stijlvol maar ook stevig genoeg voor dagelijks gebruik. De clips hebben een goede grip, waardoor ze geschikt zijn voor verschillende haartypes en stijlen, van fijn tot dik haar, en ze zullen je lokken de hele dag op hun plaats houden.

Of je nu een vleugje persoonlijkheid wilt toevoegen aan een casual outfit of een speels element aan een formele gelegenheid, deze fruitige haarclips zijn de perfecte keuze. Ze zijn ook ideaal als cadeau voor vrienden en familieleden die houden van unieke en stijlvolle haaraccessoires.

In winkelwagen

Zoektermen

acessoire toebehoor accessoires accesoire