• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Zilveren Kerstballen sneeuwpopje groot 6 stuks

PWC0046
€ 12,40
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 72
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Set van 6 Grote Zilveren Kerstballen in Sneeuwpopvorm

Voeg een betoverend winterwonderlandaccent toe aan je kerstdecor met deze set van 6 grote zilveren kerstballen in de vorm van sneeuwpopjes. Elke bal brengt de speelse geest van de winter en feestelijke vreugde in je kerstversiering.

Zilveren Glans: De glanzende zilveren kleur van deze kerstballen voegt een vleugje elegantie toe aan je decor, terwijl de sneeuwpopvorm een charmante en speelse uitstraling biedt.

Sneeuwpopfiguur: Met hun schattige sneeuwpopontwerp brengen deze ballen een vleugje winterse magie in je kerstboom, waardoor ze een favoriet worden bij jong en oud.

Feestelijke Vreugde: Elk sneeuwpopje straalt de vreugdevolle geest van Kerstmis uit, waardoor deze ballen een aanstekelijke feestelijke sfeer toevoegen aan je decoratie.

Veelzijdige Toepassing: Hang ze op in de boom of gebruik ze als opvallende accenten bij je feestelijke decor. Deze zilveren kerstballen in sneeuwpopvorm voegen een vleugje winterse charme toe aan elke kerstsetting.

Duurzaam en Betoverend: Gemaakt met aandacht voor detail, beloven deze kerstballen niet alleen dit seizoen te schitteren, maar ook in de komende jaren een betoverende toevoeging te zijn aan je kerstvieringen.

Voeg een vleugje betovering en winterse vreugde toe aan je kerstboom met deze set van 6 grote zilveren kerstballen in de vorm van schattige sneeuwpopjes. Een speelse en feestelijke toevoeging die je kerstviering extra bijzonder maakt.

In winkelwagen

Zoektermen

detail details accent