• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Tiara strass Glamour goud

PWA5066
€ 8,90
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 37
Halle 7
Gent 13
Kontich 16

Voeg een vleugje koninklijke elegantie toe aan je garderobe met deze prachtige gouden tiara, rijkelijk versierd met schitterende strass-steentjes die het licht vangen bij elke beweging. Het sierlijke ontwerp is geïnspireerd op klassieke koninklijke diademen en voegt een luxueuze uitstraling toe aan elke outfit.

Deze tiara is vervaardigd met aandacht voor detail, waarbij elk steentje zorgvuldig is geplaatst om maximale schittering te garanderen. De gouden afwerking zorgt voor een warme gloed en geeft het geheel een verfijnde en stijlvolle look.

Het comfortabele frame is ontworpen om goed op het hoofd te passen en zorgt voor een stevige grip zonder te knellen. Of je nu een bruid bent op zoek naar de perfecte accessoire voor je grote dag, of iemand die een speciaal evenement wil bijwonen met een opvallend accessoire, deze tiara is de ideale keuze.

Dit accessoire is niet alleen perfect voor bruiloften en gala's, maar ook voor themafeesten of als finishing touch bij een kostuum. Het is een veelzijdig sieraad dat je keer op keer kunt dragen, telkens weer een gevoel van glamour en grandeur toevoegend aan je ensemble.

In winkelwagen

Zoektermen

acessoire toebehoor accessoires accesoire