• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Nep stokbrood plastic

PWA5055
€ 3,80
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 131
Halle 4
Gent 4
Kontich 3

Voeg een vleugje Franse flair toe aan uw decor met dit levensechte nep stokbrood. Vervaardigd uit hoogwaardig plastic, is dit kunstbrood bijna niet van echt te onderscheiden. Het gedetailleerde oppervlak met de karakteristieke goudbruine korst en de authentieke textuur maken het een perfecte aanvulling voor elke keuken, bakkerij of toneelstuk.

Dit duurzame stokbrood is bestand tegen vervorming en verkleuring, waardoor het ideaal is voor langdurig gebruik in etalages of als onderwijsmateriaal. Het is makkelijk schoon te houden en vereist geen speciaal onderhoud, wat het een uitstekende keuze maakt voor drukke omgevingen waar echte voedingsmiddelen niet praktisch zijn.

Met een lengte die overeenkomt met een echt stokbrood, biedt dit nep brood tal van mogelijkheden voor gebruik. Het kan dienen als rekwisiet in theaterproducties, als visueel hulpmiddel in kooklessen, of als speels element in kinderspeelgoedkeukens. Ook is het een uniek en grappig geschenk voor vrienden en familieleden die van een goede grap houden.

Of u nu een etalage wilt opfleuren, een lesplan verrijken, of gewoon een unieke decoratie zoekt, dit plastic nep stokbrood is een veelzijdige en onderhoudsarme keuze.

In winkelwagen