• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
open van 10:00 -> 17:30 - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
Aalstopen van 10:00 -> 17:30
Halleopen van 10:00 -> 17:30
Gentopen van 10:00 -> 17:30
Antwerpenopen van 10:00 -> 17:30
Webshop open (24/7)
 (0)

Luxe glitter grote Kerstballen roze 12 stuks

PWC0025
€ 19,90
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 81
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Luxe Glitter Grote Kerstballen in Roze - Set van 12 met Witte Sterretjes in Glitter

Voeg een betoverende sprankeling toe aan je kerstdecor met deze set van 12 luxe glitter grote kerstballen in een elegante roze kleur, verfraaid met delicate witte sterretjes van glitters. Elk ornament straalt een subtiele pracht uit en voegt een vleugje verfijning toe aan je kerstversiering.

Schitterende Roze Glans: De roze tint van deze grote kerstballen straalt een luxe uit, terwijl de glinsterende glitters een sprankelende glans toevoegen die het licht betoverend weerkaatst.

Delicate Witte Sterretjes: Versierd met witte sterretjes van glitters, creëren deze ornamenten een betoverende uitstraling die het geheel een sprookjesachtig tintje geeft en een gevoel van magie toevoegt aan je decor.

Grootte en Pracht: Met hun grotere formaat vormen deze ballen een opvallend element in je kerstboom, waardoor ze direct de aandacht trekken en een gevoel van luxe en elegantie uitstralen.

Veelzijdig en Stijlvol: Hang ze prominent in de kerstboom of gebruik ze als opvallende tafeldecoratie. Hun sprankelende details en verfijnde roze kleur voegen een vleugje verfijning toe aan elke kerstsetting.

Kwaliteit en Betovering: Gemaakt met hoogwaardige materialen beloven deze kerstballen niet alleen dit seizoen te schitteren, maar ook de komende jaren een magische sfeer te behouden.

Breng een vleugje elegantie en betovering in je kerstversiering met deze set van 12 luxe glitter grote kerstballen in roze, elk versierd met delicate witte sterretjes van glitters. Een adembenemende toevoeging die je kerstviering extra bijzonder maakt.

In winkelwagen