• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Jaren 20 pet

PWA0123
€ 5,80
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 2
Halle 2
Gent 3
Kontich 2

Stap terug in de tijd met onze collectie van klassieke jaren 20 petten, een must-have accessoire voor liefhebbers van vintage stijl. Deze petten zijn geïnspireerd op de iconische hoofddeksels die populair waren in het tijdperk van de Roaring Twenties.

Elke pet is vervaardigd uit hoogwaardige stoffen met traditionele weefpatronen zoals visgraat en ruitjes, die niet alleen authentiek ogen maar ook zorgen voor duurzaamheid en comfort. De aandacht voor detail in het weefsel geeft elke pet een unieke textuur en diepte.

Het ontwerp kenmerkt zich door een volumineuze, afgeronde bovenkant en een stevige klep aan de voorkant, waarmee u een tijdloze en elegante look creëert. Of u nu kiest voor een casual dagje uit of een geklede gelegenheid, deze petten voegen een vleugje historische klasse toe aan uw outfit.

De binnenkant van de pet is afgewerkt met een gladde voering voor extra comfort. De pet is ontworpen om een goede pasvorm te bieden en is verkrijgbaar in verschillende maten, zodat u de perfecte pasvorm voor uw hoofd kunt vinden.

Of u nu een liefhebber bent van vintage kleding of gewoon op zoek bent naar een uniek accessoire om uw garderobe te verrijken, onze jaren 20 petten zijn een prachtige keuze die de tand des tijds zeker zal doorstaan.

In winkelwagen

Zoektermen

acessoire toebehoor accessoires accesoire