• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
open van 10:00 -> 18:00 - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
Aalstopen van 10:00 -> 18:00
Halleopen van 10:00 -> 18:00
Gentopen van 10:00 -> 18:00
Antwerpenopen van 10:00 -> 18:00
Webshop open (24/7)
 (0)

Hippie hand/ rug tas

PWA0024
€ 12,90
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 61
Halle 2
Gent 3
Kontich 2

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit met onze hippie hand-/rugtas. Deze tas is een must-have voor iedereen die houdt van de bohemien levensstijl en tegelijkertijd waarde hecht aan comfort en praktisch gebruik.

De tas is vervaardigd uit hoogwaardig, zacht suède-achtig materiaal dat niet alleen prettig aanvoelt maar ook duurzaamheid garandeert. Het klassieke bruine kleurenpalet maakt het een tijdloze toevoeging aan je garderobe, passend bij een verscheidenheid aan outfits en gelegenheden.

Het ontwerp kenmerkt zich door de speelse franjes die langs de voorkant sieren, wat de tas een authentieke retro-uitstraling geeft. De franjes bewegen gracieus mee met elke stap die je zet, waardoor de tas een levendige en speelse flair krijgt.

Functionaliteit komt ook aan bod met een verstelbare schouderriem die het mogelijk maakt om de tas als een crossbody te dragen of comfortabel op je rug. Dit zorgt voor gemak en vrijheid tijdens het reizen, winkelen of op festivals.

De tas sluit met een soepele flap die over de hoofdcompartiment valt, waardoor je spullen veilig zijn opgeborgen terwijl je onderweg bent. Binnenin vind je voldoende ruimte voor je essentiële items zoals je telefoon, portemonnee en sleutels.

Of je nu op zoek bent naar een statement accessoire voor je dagelijkse avonturen of een praktische begeleider voor je volgende festival, deze hippie hand-/rugtas is de ideale keuze voor wie houdt van vrijheid, mode en functionaliteit.

In winkelwagen

Zoektermen

acessoire toebehoor accessoires accesoire