• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Hawaikrans met lichtjes

PWA5156
€ 2,90
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 465
Halle 25
Gent 12
Kontich 16

Voeg een vleugje tropische charme toe aan je feestoutfit met onze kleurrijke Hawaikrans. Deze levendige krans is versierd met een reeks zijdezachte bloemen in een scala aan schitterende kleuren, variërend van de warme tinten van zonsondergang tot de koelere tonen van de oceaan.

Elke bloem is zorgvuldig uitgekozen en aan elkaar geregen om een harmonieuze overgang van kleuren te creëren, waardoor het een ideale accessoire is voor themafeesten, barbecues, bruiloften of elk ander evenement waarbij een tropisch tintje gewenst is.

Maar wat deze Hawaikrans echt bijzonder maakt, zijn de subtiele lichtjes die tussen de bloemen zijn verweven. Deze kleine LED-lampjes brengen de krans tot leven en zorgen voor een betoverende gloed die zowel overdag als 's avonds zichtbaar is. De lichtjes werken op batterijen, waardoor je geen zorgen hoeft te maken over stopcontacten en je vrij kunt bewegen.

Of je nu danst op het ritme van de ukelele of geniet van een cocktail onder de sterren, deze Hawaikrans met lichtjes is de perfecte finishing touch voor een onvergetelijke ervaring. Draag het en voel je onmiddellijk alsof je op een tropisch eiland bent, ongeacht waar je daadwerkelijk bent.

In winkelwagen

Zoektermen

acessoire toebehoor accessoires accesoire