• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Halsketting ogen met lichtjes halloween

PWA5029
€ 4,50
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 68
Halle 2
Gent 3
Kontich 0

Voeg een griezelige toets toe aan je Halloween-outfit met deze unieke halsketting, versierd met oogballen die letterlijk oplichten in het donker. Deze ketting is niet alleen een perfect accessoire voor elk spookachtig kostuum, maar zorgt ook voor een verrassend lichteffect dat gegarandeerd de aandacht trekt tijdens Halloweenfeestjes en -evenementen.

De ketting bestaat uit meerdere kunststof oogballen, elk zorgvuldig ontworpen met realistische details zoals gekleurde irissen en bloeddoorlopen adertjes. Dit maakt het een angstaanjagend realistisch toevoeging aan je griezelige garderobe. De ogen zijn gelijkmatig verdeeld over een stevig koord, waardoor de ketting comfortabel om de hals valt.

Elke oogbal is uitgerust met een klein LED-lampje binnenin, dat een zachte gloed geeft wanneer ingeschakeld. Dit lichteffect versterkt het spookachtige karakter van de ketting en maakt het een uitstekende keuze voor avondactiviteiten. De ketting wordt gevoed door een veilig, verborgen batterijcompartiment, makkelijk te bedienen en ontworpen om lang mee te gaan gedurende je Halloween-avonturen.

Of je nu langs de deuren gaat voor trick-or-treat, een kostuumwedstrijd bijwoont of gewoon een opvallend mode-statement wilt maken, deze halsketting met ogen en lichtjes is de ideale keuze om je Halloween-ervaring onvergetelijk te maken. Combineer het met andere horroraccessoires om je look compleet te maken en geniet van een nacht vol schrik en plezier.

In winkelwagen

Zoektermen

acessoire toebehoor accessoires accesoire