• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Halloween oorbellen gouden mes

PWA0405
€ 4,50
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 63
Halle 8
Gent 11
Kontich 19

Voeg een vleugje griezelige glamour toe aan je Halloween-outfit met deze unieke gouden mes oorbellen. Deze opvallende accessoires zijn perfect voor wie houdt van een statement piece dat zowel stijlvol als speels is.

De oorbellen bestaan uit een glanzend gouden mesontwerp, dat een onmiskenbare schittering biedt. Het mes is bevestigd aan een zwart rond element dat elegantie uitstraalt en tegelijkertijd zorgt voor een mooi contrast met het goud. De combinatie van zwart en goud geeft deze oorbellen een klassieke en toch gedurfde uitstraling.

Deze oorbellen zijn vervaardigd uit materialen van hoge kwaliteit, wat zorgt voor duurzaamheid en comfort. Ze zijn lichtgewicht genoeg om de hele avond te dragen zonder ongemak, waardoor ze ideaal zijn voor lange Halloween-feesten of thema-evenementen.

Of je nu gaat voor een chique heksenlook of een moderne horrorfilmheldin, deze gouden mes oorbellen zullen gegarandeerd hoofden doen draaien. Combineer ze met je favoriete Halloween-kostuum en je bent klaar om de nacht onvergetelijk te maken!

In winkelwagen

Zoektermen

accesoire toebehoren accessoire acessoire