• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Grote luxe Glitter Kerstballen groen/fuchsia 8 stuks

PWC0021
€ 12,40
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 117
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Kerstballen - Set van 8 in Rijkelijk Groen en Fuchsia

Voeg een levendige en weelderige pracht toe aan je kerstdecor met deze set van 8 kerstballen in een combinatie van diep groen en betoverend fuchsia. Elke bal straalt een heldere en gedurfde charme uit, waardoor je kerstboom of decoratie tot leven komt.

Levendige Kleurschakeringen: Met diepe tinten groen en sprankelende fuchsia voegen deze kerstballen een opvallend en weelderig accent toe aan je feestelijke inrichting.

Gedetailleerd Design: Elke bal is met zorg ontworpen, met een glanzende afwerking die het licht vangt en de rijke kleuren nog meer laat stralen, waardoor een magische sfeer ontstaat.

Veelzijdige Toepassing: Hang ze in de kerstboom, creëer een uniek tafelstuk of gebruik ze om andere decoratieve elementen op te fleuren. Deze ballen zijn een veelzijdige toevoeging aan elke feestelijke setting.

Duurzame Schoonheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen beloven deze ballen jaar na jaar dezelfde schitterende kleuren te behouden, waardoor ze een investering zijn voor vele toekomstige kerstvieringen.

Breng een sprankelende mix van diep groen en betoverend fuchsia in je kerstdecor met deze set van 8 kerstballen. Een gedurfde en levendige toevoeging die je kerstviering extra feestelijk maakt.

In winkelwagen

Zoektermen

detail accenten details