• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Glitter luxe zilver Kerstballen 6 stuks

PWC0039
€ 6,80
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 161
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Set van 6 Glitter Luxe Zilveren Kerstballen

Geef je kerstboom een sprankelende en elegante uitstraling met deze set van 6 glitter luxe zilveren kerstballen. Elke bal straalt een tijdloze klasse uit en voegt een schitterend element toe aan je feestelijke decoratie.

Glinsterende Zilveren Pracht: De glanzende zilveren kleur van deze kerstballen creëert een gevoel van verfijning en feestelijke allure, terwijl de subtiele glitterdetails een betoverende schittering toevoegen die het licht prachtig weerkaatst.

Luxe Glitteraccenten: De weelderige glitterafwerking geeft deze ballen een onmiskenbare glans en een vleugje glamour, waardoor ze een opvallend en betoverend element worden in je kerstversiering.

Grootte voor Grootsheid: Met hun royale grootte vormen deze ballen een opvallend onderdeel van je kerstboom, waardoor ze direct de aandacht trekken en een gevoel van elegantie en pracht uitstralen.

Veelzijdig Decoratief Gebruik: Hang ze op in de boom of gebruik ze als opvallende accenten bij je feestelijke decoratie. Deze luxe glitter zilveren ballen voegen een vleugje verfijning en sprankeling toe aan elke kerstsetting.

Duurzaamheid en Stijl: Gemaakt van hoogwaardige materialen beloven deze kerstballen niet alleen dit seizoen te schitteren, maar ook in de komende jaren een tijdloze elegantie en glinsterende pracht aan je kerstvieringen toe te voegen.

Voeg een vleugje luxe en schittering toe aan je kerstversiering met deze set van 6 glitter luxe zilveren kerstballen. Een betoverende en stijlvolle toevoeging die je kerstviering extra bijzonder maakt.

In winkelwagen

Zoektermen

detail details accent