• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Glitter luxe Kerstballen 6 stuks rood, wit, goud

PWC0034
€ 6,80
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 167
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Set van 6 Rode Kerstballen met Witte Sneeuw en Gouden Glitters

Verrijk je kerstversiering met deze set van 6 rode kerstballen, elk gedecoreerd met een vleugje witte sneeuw en glinsterende gouden glitters. Elke bal straalt een feestelijke warmte uit en voegt een betoverend winters element toe aan je kerstboom.

Levendige Rode Tint: De rijke rode kleur van deze kerstballen brengt een gevoel van warmte en vreugde in je kerstdecor, waardoor een feestelijke sfeer ontstaat.

Delicate Witte Sneeuw: Versierd met subtiele witte sneeuwdetails, roepen deze ballen het beeld op van een besneeuwd landschap, waardoor ze een vleugje winterse charme toevoegen.

Gouden Glitteraccenten: De glinsterende gouden glitters voegen een sprankelende glans toe, die het licht opvangt en je kerstboom een stralende gloed geeft.

Klassieke Feestelijke Combinatie: De combinatie van rood, wit en goud straalt een tijdloze feestelijke elegantie uit, waardoor deze ballen een charmante toevoeging zijn aan je decoratie.

Veelzijdige Toepassing: Hang ze prominent in de kerstboom of gebruik ze als decoratieve accenten in je interieur. Deze ballen voegen een vleugje winterse magie en feestelijke glans toe aan elke setting.

Duurzaamheid en Stijl: Gemaakt van hoogwaardige materialen, beloven deze kerstballen niet alleen dit seizoen te stralen, maar ook in de komende jaren een vleugje betovering en feestelijke glans aan je kerstvieringen toe te voegen.

Voeg een vleugje winterse magie en feestelijke warmte toe aan je kerstdecor met deze set van 6 rode kerstballen, elk gedecoreerd met witte sneeuw en glinsterende gouden glitters. Een betoverende en stijlvolle toevoeging die je kerstviering extra bijzonder maakt.

In winkelwagen

Zoektermen

detail details accent