• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Glitter boog Kerstbal fuchsia/groen 4 stuks

PWC0023
€ 5,60
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 176
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Regenboog Ornamenten - Set van 4 in Levendig Groen en Paars

Voeg een speels en kleurrijk accent toe aan je kerstversiering met deze set van 4 regenboogvormige ornamenten, met levendige tinten groen en betoverend paars. Elke vorm straalt een levendige charme uit en voegt een uniek tintje toe aan je feestelijke decor.

Opvallende Regenboogkleuren: Met levendige groene en betoverende paarse tinten creëren deze regenboogvormige ornamenten een visueel feestelijk en speels element in je kerstversiering.

Uniek Vormgegeven: Elk ornament is ontworpen in een regenboogvorm, met gedetailleerde accenten in zowel groen als paars, waardoor ze een betoverende en onderscheidende uitstraling hebben.

Veelzijdig Gebruik: Hang ze in de kerstboom, gebruik ze als tafeldecoratie of voeg ze toe aan een feestelijke krans. Deze ornamenten zijn veelzijdig inzetbaar en voegen een speelse touch toe aan elke kerstsetting.

Duurzaamheid en Vrolijkheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, beloven deze ornamenten niet alleen dit seizoen te stralen, maar ook in de komende jaren de vreugde van hun kleurrijke uitstraling te behouden.

Breng een sprankelende mix van groen en paars in een regenboogvorm in je kerstdecor met deze set van 4 ornamenten. Een unieke toevoeging die je kerstviering extra vrolijk maakt.

In winkelwagen

Zoektermen

detail accenten details accent