• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
open van 10:00 -> 17:30 - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
Aalstopen van 10:00 -> 17:30
Halleopen van 10:00 -> 17:30
Gentopen van 10:00 -> 17:30
Antwerpenopen van 10:00 -> 17:30
Webshop open (24/7)
 (0)

Glitter blauwe kerst uiltjes 4 stuks

PWC0026
€ 4,60
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 359
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Blauwe Uilvormige Kersthangers met Glitters - Set van 4

Voeg een vleugje speelse charme toe aan je kerstboom met deze set van 4 blauwe uilvormige kersthangers, verfraaid met sprankelende glitters. Elke hanger straalt een unieke en levendige uitstraling uit, waardoor je kerstboom een betoverend tintje krijgt.

Schitterende Blauwe Pracht: De diepblauwe kleur van deze uilvormige kersthangers geeft een kalme en serene uitstraling, terwijl de glinsterende glitters een feestelijke en betoverende touch toevoegen.

Speels Uilontwerp: Met het charmante uilvormige design en de sprankelende glitters brengen deze hangers een vleugje magie en vrolijkheid in je kerstboom.

Glanzende Details: De glinsterende glitters vangen het licht op en zorgen voor een subtiel schitterend effect, waardoor je boom een feestelijke gloed krijgt.

Eenvoudig Ophangen: Voorzien van handige lusjes om gemakkelijk aan takken van je kerstboom te hangen, zijn deze hangers direct klaar om een feestelijk accent toe te voegen.

Kwaliteit en Vrolijkheid: Gemaakt van hoogwaardige materialen, beloven deze kersthangers niet alleen dit jaar te schitteren, maar ook in toekomstige kerstseizoenen een vleugje vreugde toe te voegen aan je decoratie.

Versier je kerstboom met een vleugje betovering met deze set van 4 blauwe uilvormige kersthangers, elk versierd met sprankelende glitters. Een charmante en feestelijke toevoeging die je kerstviering extra speciaal maakt.

In winkelwagen

Zoektermen

detail accenten details