• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Fluo groene schakel armbanden

PWA5232FLGR
€ 3,40
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 138
Halle 18
Gent 18
Kontich 19

Voeg een vleugje levendige kleur toe aan je outfit met deze opvallende fluo groene schakelarmband. Het is het perfecte accessoire voor wie houdt van een gedurfd statement en niet bang is om op te vallen in de menigte.

Deze armband is gemaakt van hoogwaardig kunststof met een glanzende afwerking, wat zorgt voor een duurzaam en lichtgewicht ontwerp dat comfortabel is om de hele dag te dragen. De felgroene kleur is ideaal om een pop van kleur toe te voegen aan zowel alledaagse als avondoutfits.

Het schakeldesign geeft de armband een moderne en speelse uitstraling.

Eenvoudig te combineren met andere sieraden, deze armband kan solo worden gedragen voor een minimalistische look of gestapeld met andere armbanden voor een meer gelaagde stijl. Het is een veelzijdig sieraad dat geschikt is voor verschillende gelegenheden, van casual bijeenkomsten tot meer formele evenementen.

Of je nu een fashion-forward individu bent of gewoon op zoek naar een uniek sieraad om je collectie te verrijken, deze fluo groene schakelarmband is een must-have die gegarandeerd complimenten zal oogsten.

In winkelwagen

Zoektermen

acessoire toebehoor accessoires accesoire