• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Diadeem met tropisch fruit

PWA4617
€ 4,60
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 62
Halle 2
Gent 5
Kontich 4

Voeg een vleugje exotische flair toe aan je outfit met deze speelse en kleurrijke diadeem. Versierd met een assortiment van kunstmatige tropische vruchten, is deze haaraccessoire perfect voor themafeesten, carnaval, of gewoon om je dagelijkse look op te fleuren.

De diadeem zelf is gemaakt van een stevig, maar flexibel materiaal dat bedekt is met een zachte zwarte stof, wat zorgt voor comfort tijdens het dragen. De constructie is ontworpen om goed op je hoofd te blijven zitten zonder te verschuiven, wat deze diadeem ideaal maakt voor langdurig gebruik.

De kunstvruchten zijn zorgvuldig geselecteerd om een levendige mix van kleuren en vormen te bieden. Je vindt er een gele banaan, een sappige rode aardbei, een oranje citrusvrucht, en zelfs een kleine ananas, compleet met gedetailleerde bladeren. Elk stuk fruit is realistisch vormgegeven met aandacht voor textuur en kleurnuances, waardoor de diadeem een echte blikvanger is.

Of je nu deelneemt aan een zomerfestival, een speciale gelegenheid hebt, of je dagelijkse garderobe wilt oppeppen, deze tropische fruit diadeem is een unieke en vrolijke keuze die gegarandeerd complimenten zal oogsten.

In winkelwagen