• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Diadeem fluo met glitter 4 kleuren

PWA0335
€ 3,50
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 0
Halle 0
Gent 0
Kontich 1

Voeg een vleugje kleur en schittering toe aan je outfit met onze flitsende diademen. Deze accessoires zijn niet alleen functioneel om je haar uit je gezicht te houden, maar ze zijn ook een stijlvolle toevoeging aan elke look.

Onze diademen komen in een set van vier levendige kleuren: groen, oranje, geel en roze. Elke kleur is zorgvuldig geselecteerd om op te vallen en past perfect bij verschillende outfits en gelegenheden. Of je nu naar een feest gaat, deelneemt aan sportactiviteiten of gewoon je dagelijkse stijl wilt opfleuren, deze diademen zijn veelzijdig in gebruik.

De diademen zijn bedekt met een laagje glitter, waardoor ze een subtiele glans hebben die zeker de aandacht zal trekken. De glitters zijn fijn van structuur, waardoor ze een elegante uitstraling hebben zonder overweldigend te zijn.

Het comfort is niet vergeten bij het ontwerpen van deze diademen. Ze zijn gemaakt met een flexibele basis die zich aanpast aan de vorm van je hoofd, waardoor ze comfortabel zijn om de hele dag te dragen. Het materiaal is zacht en veroorzaakt geen irritatie of ongemak, zelfs niet na langdurig gebruik.

Deze diademen zijn ideaal voor iedereen die graag een statement maakt met hun accessoires. Ze zijn geschikt voor zowel kinderen als volwassenen en kunnen gemakkelijk worden gedeeld met vrienden of familieleden. Met de variëteit aan kleuren kun je elke dag een andere kiezen of ze afstemmen op speciale evenementen.

In winkelwagen

Zoektermen

accesoire toebehoren accessoire acessoire