• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Broche zwart Groom to Be

pwa0334
€ 2,90
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 548
Halle 14
Gent 8
Kontich 13

Vier de aanstaande bruiloft in stijl met deze opvallende 'Groom to Be' broche. Perfect voor vrijgezellenfeesten en pre-huwelijksvieringen, laat deze broche iedereen weten wie de man van het uur is.

De broche is ontworpen met een klassiek zwart en zilver kleurenschema, wat zorgt voor een verfijnde en mannelijke uitstraling. Het centrale ronde embleem is voorzien van de tekst 'Groom to Be' in een sierlijk lettertype, omlijst door een speels motief dat de feestelijke gelegenheid benadrukt.

Omringd door een rozet van glanzend zilverkleurig materiaal en afgewerkt met twee elegante zwarte linten, biedt deze broche een perfecte combinatie van traditionele charme en moderne flair. Het is een accessoire dat zowel opvalt als een subtiele hint geeft van de speciale status van de drager.

De broche is eenvoudig te bevestigen aan kleding met een veilige speldsluiting aan de achterkant, waardoor het een praktische keuze is voor elke outfit. Of het nu gedragen wordt op een casual overhemd tijdens een avondje uit met vrienden of op een pak tijdens een meer formele bijeenkomst, deze broche blijft stevig op zijn plaats zitten.

Maak het vrijgezellenfeest van de bruidegom extra speciaal met deze stijlvolle 'Groom to Be' broche, een klein maar betekenisvol detail dat de grote dag inluidt.

In winkelwagen

Zoektermen

acessoire toebehoor accessoires accesoire