• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Bril met gele bloemetjes

PWA5088
€ 4,00
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 424
Halle 2
Gent 1
Kontich 6

Breng een zonnestraal naar elke bijeenkomst met onze vrolijke bril, versierd met charmante gele bloemetjes. Deze unieke bril is het perfecte accessoire voor themafeesten, festivals of gewoon om je dagelijkse outfit op te fleuren.

De bril kenmerkt zich door een rij van heldergele, bloemvormige details die rondom de gehele rand van het montuur zijn aangebracht. De bloemen zijn zorgvuldig ontworpen met een centraal geplaatst stipje dat de illusie van een bloemhart creëert, waardoor de bril een speelse en natuurlijke uitstraling krijgt.

Gemaakt van lichtgewicht materiaal, is deze bril comfortabel om te dragen en toch stevig genoeg om de feestelijke avonturen te weerstaan. Het montuur is ontworpen om te passen bij een breed scala aan gezichtsvormen, waardoor iedereen kan genieten van een flinke dosis plezier.

Of je nu de show wilt stelen op een verkleedpartij of gewoon op zoek bent naar een uniek mode-item, deze bril met gele bloemetjes is een gegarandeerde gespreksstarter. Draag het en verspreid vreugde waar je ook gaat!

In winkelwagen

Zoektermen

brilletje acessoire toebehoor accessoires accesoire