• Free delivery from € 49,9 *
open 10:00 -> 17:30 - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
Aalstopen van 10:00 -> 17:30
Halleopen van 10:00 -> 17:30
Gentopen van 10:00 -> 17:30
Antwerpenopen van 10:00 -> 17:30
Webshop open (24/7)
 (0)

Luxury glitter silver large Christmas balls 4 pieces

PWC0038
€ 8,00
Discounts
From 12 pieces-5 %
From 24 pieces-10 %
store inventory
Aalst 261
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Set van 4 Luxe Glitter Zilveren Kerstballen

Breng een vleugje verfijning en sprankeling in je kerstversiering met deze set van 4 luxe glitter zilveren kerstballen. Elke bal straalt een tijdloze elegantie uit en voegt een schitterend element toe aan je kerstboom.

Glinsterende Zilveren Pracht: De glanzende zilveren kleur van deze kerstballen zorgt voor een verfijnde en feestelijke uitstraling, terwijl de glitterdetails een sprankelend effect creëren dat het licht opvangt en de ruimte verlicht.

Luxe Glitterdetails: De weelderige glitterafwerking voegt een vleugje glamour toe, waardoor deze ballen een opvallend en betoverend element worden in je kerstdecor.

Groot Formaat, Groots Effect: Met hun royale afmetingen zijn deze ballen een opvallende aanvulling op je kerstboom, waardoor ze direct de aandacht trekken en een gevoel van elegantie en pracht uitstralen.

Veelzijdige Toepassing: Hang ze prominent in de boom of gebruik ze als opvallende tafeldecoratie. Deze luxe glitter zilveren ballen voegen een vleugje verfijning en schittering toe aan elke kerstsetting.

Duurzaamheid en Stijl: Gemaakt van hoogwaardige materialen beloven deze kerstballen niet alleen dit seizoen te schitteren, maar ook in de komende jaren een tijdloze elegantie en glinsterende pracht aan je kerstvieringen toe te voegen.

Voeg een vleugje luxe en schittering toe aan je kerstboom met deze set van 4 luxe glitter zilveren kerstballen. Een betoverende en stijlvolle toevoeging die je kerstviering extra bijzonder maakt.

Add to cart