• Free delivery from € 49,9 *
Currently closed - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstClosed, open Tuesday
HalleClosed, open Tuesday
GentClosed, open Tuesday
AntwerpenClosed, open Tuesday
Webshop open (24/7)
 (0)

Luxury glitter large pink Christmas baubles 8 pieces.

PWC0027
€ 17,90
Discounts
From 12 pieces-5 %
From 24 pieces-10 %
store inventory
Aalst 115
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Set van 8 Grote Roze Kerstballen, Sommige met Luxueuze Glitterafwerking

Transformeer je kerstdecor met deze set van 8 grote roze kerstballen, waarvan sommige zijn afgewerkt met een weelderige glitterlaag. Elke bal straalt een mix uit van verfijning en feestelijke pracht, waardoor je kerstboom een betoverende en gevarieerde uitstraling krijgt.

Zachte Roze Gloed: De zachte roze kleur van deze kerstballen brengt een vleugje zachtheid en warmte in je kerstversiering, waardoor een kalme en vredige sfeer ontstaat.

Luxe Glitterdetails: Sommige ballen zijn versierd met luxueuze glitterafwerkingen die het licht vangen en een sprankelende glans toevoegen, waardoor je kerstboom een glamoureus en betoverend element krijgt.

Groot Formaat, Grootse Pracht: Met hun royale grootte vormen deze ballen een opvallende aanvulling op je kerstboom, waardoor ze direct de aandacht trekken en een gevoel van luxe en elegantie uitstralen.

Veelzijdige Decoratie: Hang ze prominent in de boom of gebruik ze als opvallende tafeldecoratie. Hun verschillende afwerkingen voegen een vleugje variatie en verfijning toe aan je feestelijke setting.

Duurzaamheid en Stijl: Gemaakt van hoogwaardige materialen beloven deze kerstballen niet alleen dit seizoen te schitteren, maar ook in de komende jaren een vleugje vreugde en klasse aan je kerstvieringen toe te voegen.

Voeg een sprankelende mix van luxe en verfijning toe aan je kerstversiering met deze set van 8 grote roze kerstballen, waarvan sommige zijn verfraaid met weelderige glitterdetails. Een betoverende en stijlvolle toevoeging die je kerstviering extra bijzonder maakt.

Add to cart