• Free delivery from € 49,9 *
open 10:00 -> 17:30 - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
Aalstopen van 10:00 -> 17:30
Halleopen van 10:00 -> 17:30
Gentopen van 10:00 -> 17:30
Antwerpenopen van 10:00 -> 17:30
Webshop open (24/7)
 (0)

Glitter luxury Christmas baubles box fuchsia/green 8 pieces

PWC0022
€ 9,00
Discounts
From 12 pieces-5 %
From 24 pieces-10 %
store inventory
Aalst 118
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Kerstballen - Set van 8 in Rijkelijk Groen, Fuchsia en Gouden Accenten

Voeg een sprankelende elegantie toe aan je kerstdecor met deze set van 8 kerstballen in een weelderig groen en betoverend fuchsia, verfraaid met gouden accenten. Elke bal straalt een mix uit van speelse charme en verfijnde pracht, waardoor je kerstversiering opvalt.

Gouden Verfijning: Deze ballen zijn gedetailleerd met gouden accenten die een vleugje luxe toevoegen aan de rijke groene en betoverende fuchsia tinten, waardoor ze schitteren als juwelen in je kerstboom.

Levendige Kleurcombinatie: Met diepe groene nuances, helder fuchsia en sprankelend goud, voegen deze kerstballen een opvallend en feestelijk element toe aan je kerstversiering.

Verfijnd Ontwerp: Elk detail is met zorg vervaardigd, van de glanzende afwerking tot de subtiele gouden accenten die het licht vangen en een betoverend schouwspel creëren.

Veelzijdige Toepassing: Hang ze in de kerstboom, gebruik ze als opvallende tafeldecoratie of versier andere delen van je huis. Deze ballen voegen een vleugje verfijning toe aan elke kerstsetting.

Duurzame Pracht: Gemaakt van hoogwaardige materialen, beloven deze ballen niet alleen dit jaar te schitteren, maar ook seizoen na seizoen de glans van hun prachtige kleuren en gouden accenten te behouden.

Voeg een vleugje weelderige elegantie toe aan je kerstdecor met deze set van 8 kerstballen, een combinatie van groen, fuchsia en gouden details. Een prachtige en opvallende toevoeging die je kerstviering extra bijzonder maakt.

Add to cart