• Free delivery from € 49,9 *
Currently closed - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstClosed, open Tuesday
HalleClosed, open Tuesday
GentClosed, open Tuesday
AntwerpenClosed, open Tuesday
Webshop open (24/7)
 (0)

Glitter blue/silver Christmas balls 12 pieces.

PWC0035
€ 13,50
Discounts
From 12 pieces-5 %
From 24 pieces-10 %
store inventory
Aalst 83
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Set van 12 Kerstballen in Blauw en Zilver met Hartendetail

Verrijk je kerstversiering met deze set van 12 kerstballen in een betoverende combinatie van blauw en zilver, elk verfraaid met een hartendetail. Elke bal straalt een harmonieuze mix uit van feestelijke kleuren en symboliseert de liefdevolle geest van het seizoen.

Blauw-Zilveren Harmonie: De combinatie van koele blauwe tinten en zilveren accenten brengt een gevoel van rust en feestelijke elegantie in je kerstdecor, waardoor een serene en chique sfeer ontstaat.

Hartendetails: De aanwezigheid van de hartvormige accenten voegt een speels en liefdevol element toe aan deze kerstballen, waardoor ze een gevoel van warmte en genegenheid uitstralen.

Schitterende Zilveren Touch: De zilveren details vangen het licht op en geven een sprankelend effect, waardoor je boom een vleugje schittering en verfijning krijgt.

Veelzijdig Gebruik: Hang ze op in de boom of gebruik ze als accenten bij decoratieve kerstarrangementen. Deze ballen voegen een gevoel van liefde en stijlvolle feestelijkheid toe aan elke kerstsetting.

Duurzaamheid en Stijl: Gemaakt van hoogwaardige materialen, beloven deze kerstballen niet alleen dit seizoen te stralen, maar ook in de komende jaren een vleugje liefdevolle betovering aan je kerstvieringen toe te voegen.

Voeg een vleugje liefde en verfijning toe aan je kerstboom met deze set van 12 kerstballen in blauw en zilver, elk verfraaid met hartendetails. Een betoverende en symbolische toevoeging die je kerstviering extra bijzonder maakt.

Add to cart