• Free delivery from € 49,9 *
open 10:00 -> 17:30 - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
Aalstopen van 10:00 -> 17:30
Halleopen van 10:00 -> 17:30
Gentopen van 10:00 -> 17:30
Antwerpenopen van 10:00 -> 17:30
Webshop open (24/7)
 (0)

Glitter Christmas balls gold 12 pieces

PWC0036
€ 7,00
Discounts
From 12 pieces-5 %
From 24 pieces-10 %
store inventory
Aalst 169
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Set van 12 Gouden Kerstballen met Witte Accenten

Geef je kerstversiering een majestueuze uitstraling met deze set van 12 gouden kerstballen, elk verfraaid met delicate witte accenten. De combinatie van goud en wit straalt een tijdloze elegantie uit en voegt een betoverende pracht toe aan je kerstboom.

Gouden Pracht met Zachte Accenten: De stralende gouden kleur van deze kerstballen wordt verfijnd door de toevoeging van subtiele witte details, waardoor je kerstdecor een vleugje verfijning en contrast krijgt.

Delicate Witte Accenten: De verfijnde witte accenten, zorgvuldig aangebracht op de gouden ballen, voegen een speels en charmant element toe dat het oog streelt en een betoverende sfeer creëert.

Grootte en Glans: Met hun royale grootte vormen deze ballen een opvallend onderdeel van je kerstboom, terwijl de gouden glans en witte accenten een stralende gloed aan je decor geven.

Veelzijdige Toepassing: Hang ze prominent in de boom of gebruik ze als opvallende tafeldecoratie. Deze gouden ballen met witte details voegen een vleugje verfijning en sfeervolle pracht toe aan elke kerstsetting.

Duurzaamheid en Stijl: Gemaakt van hoogwaardige materialen beloven deze kerstballen niet alleen dit seizoen te schitteren, maar ook in de komende jaren een tijdloze elegantie en betovering aan je kerstvieringen toe te voegen.

Voeg een vleugje weelde en verfijning toe aan je kerstversiering met deze set van 12 gouden kerstballen, elk versierd met prachtige witte accenten. Een betoverende en stijlvolle toevoeging die je kerstviering extra bijzonder maakt.

Add to cart