• Free delivery from € 49,9 *
Currently closed - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstClosed, open Tuesday
HalleClosed, open Tuesday
GentClosed, open Tuesday
AntwerpenClosed, open Tuesday
Webshop open (24/7)
 (0)

Classic box Christmas balls silver 24 pieces

PWC0015
€ 14,90
Discounts
From 12 pieces-5 %
From 24 pieces-10 %
store inventory
Aalst 79
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverend Zilver - Set van 24 Kerstballen van Hoogwaardig Plastic

Breng een sprankelende pracht in je kerstdecor met onze set van 24 zilveren kerstballen, zorgvuldig vervaardigd van hoogwaardig plastic. Elke bal straalt een tijdloze elegantie uit en voegt een vleugje glans toe aan je kerstboom.

Kwaliteit zonder Compromissen: Elk detail van deze kerstballen is met precisie gemaakt van duurzaam, hoogwaardig plastic. De schitterende zilveren afwerking geeft een stralende uitstraling en brengt een feestelijk accent in elke hoek.

Variatie in Pracht: Deze set bevat verschillende groottes en ontwerpen, van glanzende, zilveren ballen tot verfijnde ornamenten met prachtige patronen. Hiermee kun je moeiteloos een schitterend geheel creëren.

Duurzame Schittering: Afgezien van hun oogverblindende uiterlijk zijn deze kerstballen ontworpen om lang mee te gaan, waardoor je ze jaar na jaar opnieuw kunt gebruiken zonder aan pracht te verliezen.

Veilig en Stijlvol: Het hoogwaardige plastic materiaal is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook veilig en handig voor gebruik in huis, waardoor je met vertrouwen de feestelijke sfeer kunt omarmen.

Voeg een vleugje tijdloze schittering toe aan je kerstvieringen met deze set van 24 zilveren kerstballen van hoogwaardig plastic. Een symbool van elegantie en vreugde dat je kerstseizoen onvergetelijk maakt.

Add to cart