• Free delivery from € 49,9 *
Currently closed - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstClosed, open Tuesday
HalleClosed, open Tuesday
GentClosed, open Tuesday
AntwerpenClosed, open Tuesday
Webshop open (24/7)
 (0)

Christmas baubles big box copper 12 pieces

PWC0042
€ 13,50
Discounts
From 12 pieces-5 %
From 24 pieces-10 %
store inventory
Aalst 72
Halle 0
Gent 0
Kontich 0

Betoverende Doos van 12 Grote Koperen Kerstballen

Transformeer je kerstversiering met deze doos van 12 grote koperen kerstballen. Elke bal straalt een harmonieuze mix uit van warmte, elegantie en feestelijke pracht, waardoor je kerstboom een betoverende en majestueuze uitstraling krijgt.

Stralende Koperen Glans: De schitterende koperen kleur van deze kerstballen brengt een gevoel van verfijning en een warme gloed in je kerstdecor, waardoor een uitnodigende en feestelijke sfeer ontstaat.

Royale Grootte, Groots Effect: Met hun aanzienlijke afmetingen vormen deze ballen een opvallend middelpunt in je kerstboom, waardoor ze onmiddellijk de aandacht trekken en een gevoel van elegantie en grandeur toevoegen.

Veelzijdige Toepassing: Hang ze prominent in de boom of integreer ze subtiel in je interieurdecoratie. Deze grote koperen kerstballen voegen een vleugje warmte en stijlvolle pracht toe aan elke kerstsetting.

Duurzaamheid en Stijl: Gemaakt van hoogwaardige materialen beloven deze kerstballen niet alleen dit seizoen te schitteren, maar ook in de komende jaren een tijdloze elegantie en betovering aan je kerstvieringen toe te voegen.

Voeg een vleugje weelde en feestelijke grandeur toe aan je kerstboom met deze doos van 12 grote koperen kerstballen. Een betoverende en stijlvolle toevoeging die je kerstviering extra bijzonder maakt.

Add to cart