• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
Momenteel gesloten - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
AalstGesloten, open op Dinsdag
HalleGesloten, open op Dinsdag
GentGesloten, open op Dinsdag
AntwerpenGesloten, open op Dinsdag
Webshop open (24/7)
 (0)

Halloween halsketting doodskoppen

PWA5049
€ 4,60
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 544
Halle 5
Gent 6
Kontich 5

Voeg een vleugje griezelige flair toe aan je Halloween-outfit met deze unieke halsketting, voorzien van een reeks zorgvuldig vervaardigde doodskoppen. Het accessoire is ontworpen om op te vallen en een statement te maken bij elke spookachtige gelegenheid.

De ketting bestaat uit een reeks kleine schedels die met de hand zijn beschilderd om een antiek effect te geven, wat resulteert in een authentieke en enigszins morbide uitstraling. Deze kleine schedels zijn geregen aan een duurzaam koord, waardoor het sieraad zowel comfortabel als stevig genoeg is om de hele avond te dragen.

Aan de voorzijde hangt een prominente, grotere schedel die dient als blikvanger. Deze centrale doodskop is met extra aandacht voor detail gemaakt, met uitgeholde oogkassen en een grijnzende mond die een angstaanjagende glimlach onthult. De schaduweffecten op de schedel versterken het macabere effect en zorgen ervoor dat het stuk opvalt tegen de achtergrond van je kostuum.

Of je nu een Halloweenfeest bijwoont, een horror-thema evenement, of gewoon je liefde voor het macabere wilt tonen, deze halsketting is de perfecte aanvulling. Combineer het met andere donkere accessoires om je look compleet te maken, of laat het op zichzelf staan ​​als een opvallend statement stuk. Dit is niet zomaar een sieraad; het is een gespreksstarter die gegarandeerd hoofden zal doen draaien.

In winkelwagen

Zoektermen

acessoire toebehoor accessoires accesoire toebehoren accessoire