• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
open van 10:00 -> 18:00 - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
Aalstopen van 10:00 -> 18:00
Halleopen van 10:00 -> 18:00
Gentopen van 10:00 -> 18:00
Antwerpenopen van 10:00 -> 18:00
Webshop open (24/7)
 (0)

mickey of minnie figuurtje kersthanger

CI-DN02001
€ 9,50
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst Selecteer een maat
Halle Selecteer een maat
Gent Selecteer een maat
Kontich Selecteer een maat

Officieel Disney Licensed Kersthanger Set: Mickey en Minnie Mouse

Deze betoverende kersthangers brengen de geliefde magie van Disney rechtstreeks naar jouw feestelijke decor. Het betreft een officieel gelicentieerde set die de iconische figuren Mickey en Minnie Mouse in hun feestelijke kerstuitrusting tot leven brengt.

Kenmerken van de set:

Gelicentieerde Disney Karakters: Authentieke, gedetailleerde weergaven van de tijdloze figuren Mickey en Minnie Mouse in hun speciale kerstkleding.
Hoogwaardige Materialen: Vervaardigd met de hoogste kwaliteitsnormen en zorgvuldig afgewerkt met duurzame materialen om langdurige schoonheid te garanderen.
Levendige Kleuren en Details: Levendige kleuren en nauwkeurige details brengen de vrolijkheid van de feestdagen en de kenmerkende kenmerken van deze geliefde Disney-personages perfect naar voren.
Ophangbaar Ontwerp: Elke hanger is voorzien van een stevige lus, waardoor ze moeiteloos aan de kerstboom, slingers, mantel of andere decoratieve oppervlakken kunnen worden opgehangen.

Toepassingen:

Deze kersthangers zijn niet alleen perfect voor het verfraaien van je kerstboom, maar kunnen ook een feestelijk accent toevoegen aan guirlandes, geschenkverpakkingen of als schattige toevoeging aan een Disney-themafeest tijdens de feestdagen.

Voeg de tijdloze charme en vreugde van Disney toe aan je kerstvieringen met deze officiële Mickey en Minnie Mouse kersthangers, die een onmiskenbare dosis magie en plezier brengen in jouw vakantieseizoen.

In winkelwagen

Zoektermen

detail accenten details