• ☑ Gratis verzending vanaf € 49,9 *
open van 10:00 -> 18:00 - WEBSHOP 24/7
NL FR EN
Aalstopen van 10:00 -> 18:00
Halleopen van 10:00 -> 18:00
Gentopen van 10:00 -> 18:00
Antwerpenopen van 10:00 -> 18:00
Webshop open (24/7)
 (0)

Pimp pet Play

PWA0069
€ 6,50
Kortingen
Vanaf 12 stuks-5 %
Vanaf 24 stuks-10 %
Winkelvoorraad
Aalst 36
Halle 6
Gent 6
Kontich 6

Ontdek de ultieme combinatie van stijl en comfort met onze sprankelende baseballpet. Deze pet is ontworpen voor zowel modebewuste individuen als liefhebbers van casual kleding die op zoek zijn naar een uniek accessoire om hun outfit compleet te maken.

Deze opvallende pet heeft een glinsterende buitenkant die direct in het oog springt, perfect voor diegenen die graag in de schijnwerpers staan. De subtiele glitterafwerking zorgt voor een modieuze touch zonder overweldigend te zijn, waardoor deze pet ideaal is voor dagelijks gebruik of speciale gelegenheden.

Het pronkstuk van de pet is de opvallende 'PLAY' patch aan de voorkant, omlijst door een stijlvolle gouden rand. Het ontwerp is zowel speels als gedurfd, wat de pet een jeugdige uitstraling geeft terwijl het toch een gevoel van luxe behoudt.

Vervaardigd met aandacht voor detail, biedt de pet een comfortabele pasvorm dankzij de verstelbare sluiting aan de achterkant. Dit zorgt ervoor dat de pet geschikt is voor verschillende hoofdmaten en een hele dag comfortabel gedragen kan worden.

Of je nu naar een festival gaat, een dagje uit in de stad plant, of gewoon je dagelijkse garderobe wilt opfleuren, deze pet is de ideale keuze. Combineer hem met je favoriete jeans en T-shirt voor een moeiteloos coole look, of draag hem als het perfecte accessoire om je sportieve ensemble een extra dimensie te geven.

Met zijn trendy design en veelzijdige charme is deze baseballpet een must-have voor iedereen die op zoek is naar een mix van plezier, flair en functionaliteit in hun accessoirecollectie.

In winkelwagen

Zoektermen

acessoire toebehoor accessoires accesoire